ثبت شرکت فناوری اطلاعات به منزله ورود به یکی از مهمترین و بزرگترین گسترههای بازار تکنولوژی به جهت ارائه خدمات به مشتریان و سازمانها است. در مورد شرایط ثبت شرکت و مراحل ثبت شرکت فناوری اطلاعات نیز همیشه سوالات زیادی برای علاقهمندان به فعالیت در این حوزه ایجاد میگردد و این پروسه زیر نظر سازمان ثبت و صمت انجام میشود.
در ادامه با آوا حساب میتوانید از تمامی مراحل ثبت شرکت فناوری اطلاعات و مدارک موردنیاز برای ثبت شرکت فناوری اطلاعات مطلع شوید. همچنین میتوانید با مشاوران آوا حساب درباره نحوه ثبت شرکت فناوری اطلاعات تماس داشته باشید تا سوالاتتان در اسرع وقت پاسخ داده شود.
نحوه ثبت شرکت فناوری اطلاعات با آوا حساب
در ابتدا برای ثبت شرکت it، شما باید نام تجاری شرکتتان را انتخاب کنید و توضیح دهید که شرکت شما در چه زمینههای فناوری اطلاعاتی فعالیت میکند. در مرحله بعد باید مدارک مورد نیاز مانند شناسنامهها و سایر اسناد شرکتی و شخصی اعضای شرکت را تهیه کنید. سپس به دفتر یا سایت اینترنتی مربوط به ثبت شرکت مراجعه کنید. تکمیل فرمها و ارائه اسناد مورد نیاز برای ثبت شرکت فناوری اطلاعات را انجام دهید. سپس سرمایه اولیه شرکت را مشخص کنید.
پس از ارسال اسناد و پرداخت هزینههای لازم، معمولاً باید منتظر تأیید و اعلام ثبت شرکت توسط مقامات مربوطه باشید. بعد از ثبت شرکت فناوری اطلاعات، ممکن است نیاز به تامین مالیاتها، مجوزهای اضافی یا انجام مراحل اداری دیگر باشد.
درصورتیکه نیاز به خدمات ثبت برند و شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات و آیتی یا راهنمای ثبت شرکت فناوری اطلاعات دارید، آوا حساب با ارائه خدمات ویژهای در این زمینه میتواند راهنمای شما باشد.
شرایط ثبت شرکت فناوری اطلاعات
پیش از هرگونه فعالیتی برای ثبت شرکت it لازم است که مجوزهای ثبت شرکت فناوری اطلاعات توسط شما دریافت گردد که این موضوع با بررسی شرایط و مدارک مورد نیاز پیشروی میشود. مدارک زیر برای ثبت برند شرکت IT ضروری است:
1. حداقل ۳ نفر مؤسس که سهامدار هستند
2. سرمایه شرکت حداقل یک میلیون ریال
3. قرار دادن حداقل ۳۰ درصد از سرمایه شرکت در حساب بانکی، به نام شرکت
4. حداقل دو نفر بهعنوان بازرس اصلی و علیالبدل برای نظارت بر مدیریت شرکت
5. آدرس و کد پستی اقامتگاه شرکت
6. تنظیم صورتجلسه هیئت مؤسس در دو نسخه
7. تنظیم اساسنامه و موضوع فعالیت در دو نسخه
8. تنظیم اظهارنامه شرکت در دو نسخه
9. تصویر کارت ملی و شناسنامه موسسین و بازرسین
10. تعیین میزان سهم سهامداران از سرمایه شرکت
11. امضا سهامداران ذیل اوراق شرکت
12. تعیین سمت اعضای هیئتمدیره
13. تعیین حق امضا اعضای هیئتمدیره
14. مجوز اخذ شده از مرجع صالح پیرامون موضوع مشخص شده
مدارک لازم برای ثبت شرکت فناوری اطلاعات
درخواست ثبت یک شرکت فناوری اطلاعات میتواند در هر شهر و یا منطقهای متفاوت باشد و الزامات مربوط به ثبت شرکت فناوری اطلاعات با ثبت شرکت تعاونی نیز ممکن است تغییر کند اما اکثرا برای ثبت شرکت it، معمولاً به مدارک زیر نیاز دارید:
1. کپی کارت ملی و شناسنامه از مدارک ثبت شرکت فناوری اطلاعات: برای تأیید هویت شما بهعنوان مالک یا مدیر شرکت.
2. اصل گواهی عدم سوء پیشینه: این گواهی نشان میدهد که شما یا سایر اشخاص مرتبط با شرکت در گذشته به جرم یا تخلف جنایی محکوم نشدهاند. برای اخذ این گواهی، ممکن است نیاز به مراجعه به مراکز مرتبط با امور کیفری داشته باشید.
3. امضای اقرارنامه از مدارک ثبت شرکت فناوری اطلاعات: شما باید اقرارنامهای را امضا کنید که در آن تعهد میکنید به رعایت قوانین و مقررات مربوط به شرکتتان، مالیات و سایر امور مرتبط با آن خواهید پرداخت.
4. تهیه مجوز: در برخی موارد، برای شرکت در زمینههای خاص فناوری اطلاعات، نیاز به مجوز از مراجع مختلف است. در این صورت، باید مدارک مجوز را نیز ارائه دهید.
مجوزهای مورد نیاز برای ثبت شرکتهای فناوری اطلاعات در دو نوع سهامی خاص و ثبت شرکت مسئولیت محدود میتواند باشد.
هزینه ثبت شرکت فناوری اطلاعات
هزینه ثبت شرکت فناوری اطلاعات به عوامل مختلفی همچون نوع شرکت، سرمایه ثبتی، خدمات حقوقی موردنیاز هزینههای مربوط برای تهیه مدارک و اسناد، مالیات و هزینههای مرتبط دیگر و… بستگی دارد. برای اطلاع دقیقتر از هزینه ثبت شرکت فناوری اطلاعات میتوانید با مشاوران آوا حساب تماس داشته باشید تا نسبت به شرایطی که دارید هزینه دقیقتری را به شما بگویند و همچنین در این مراحل شما را راهنمایی کنند.
بروزرسانی شده در تاریخ 1402/07/09 ساعت 07:32